ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

ON LINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.. BΙΟΦΑΡΜΑ

Βιολογική φέτα 200 γρ vacuumΒιοφάρμα Α.Ε.Η εταιρία ΒΙΟΦΑΡΜΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το Μάιο του 2000 με κύριο σκοπό της την παραγωγή και διακίνηση βιολογικών προϊόντων κυρίως ζωικής παραγωγής. 
Τα προϊόντα μας είναι υψηλής ποιότητος και θρεπτικής αξίας τρόφιμα, τα οποία παράγονται με σεβασμό προς τη φύση και την ισορροπία του οικοσυστήματος. 
Στόχος μας είναι να προμηθεύσουμε τους καταναλωτές με «καθαρά» και
υγιεινά προϊόντα, τα οποία όχι μόνο καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες τους, αλλά σέβονται και την περιοχή που παράγονται και τα ζώα που εκτρέφονται, διασφαλίζοντας έτσι την επιθυμητή αρμονία.
Η παραγωγική διαδικασία της ΒΙΟΦΑΡΜΑ Α.Ε.  γίνεται σύμφωνα με όλες τις αρχές της Κοινοτικής και Εθνικής νομοθεσίας που διέπει την παραγωγή, μεταποίηση και διακίνηση βιολογικών προϊόντων.
Επιδίωξη της ΒΙΟΦΑΡΜΑ Α.Ε.  είναι να γίνει το όνομα και το σήμα της, συνώνυμο με την εμπιστοσύνη, την ποιότητα και τη φερεγγυότητα.
Γιατί διαφέρουμε :
- Διαθέτουμε το μοναδικό 100% βιολογικό τυροκομείο στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στη Νότια Εύβοια.- Τα τυροκομικά προϊόντα παραγωγής της ΒΙΟΦΑΡΜΑ Α.Ε. παρασκευάζονται από  μικροβιακή πυτιά
   κατάλληλη και για χορτοφάγους.
- H ΒΙΟΦΑΡΜΑ Α.Ε. είναι η πρώτη εταιρεία που διέθεσε στην Ελληνική αγορά πιστοποιημένο Ελληνικό
   βιολογικό κρέας (μοσχαρίσιο).
- Διαθέτουμε στην αγορά ποιοτικό βιολογικό προϊόν υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές.
ΒΙΟΦΑΡΜΑ Α.Ε.  
Διεύθυνση : Μαραθώνος 51, Χαϊδάρι Τ.Κ. 124 61    WEB SITE http://www.biofarm.gr/
Τηλέφωνα: 210 5325701,  210 5325702
Φαξ         : 210 5325703