ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

ΜελιΜπαμπά" Κεραλοιφές, Πρόπολη, Μέλι, Γύρη, Βασιλικός Πολτός

Το Μέλι του Μπαμπά! Κεραλοιφές, Πρόπολη, Μέλι,Σπαθόλαδο:Φυσικά Αγνά Υγιεινά Ελληνικά προϊόντα!
Το μέλι του μπαμπά!


Το όνομα “ΜελιΜπαμπά” ήρθε αυθόρμητα από το «Μέλι του Μπαμπά», δηλαδή το μέλι που πρώτα ο πατέρας μου πήρε από τα μελίσσια του. Τα μελίσσια αυτά ήταν το εισιτήριο που έδωσε σε μένα, για να ξεκινήσω  αυτό το  συγκλονιστικό ταξίδι, με τα προϊόντα της κυψέλης στις αποσκευές μου. 
Με όχημα την κρίση, ένα πτυχίο Marketing και μια εικοσαετή πορεία στις πωλήσεις, φόρεσα την μελισσοκομική στολή, καταχωρήθηκα στα επίσημα μητρώα του υπουργείου Ανάπτυξης και επιμορφώθηκα σε διάφορους τομείς  (σεμινάρια από χημικούς και μελισσοκόμους στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο κ.α.) Στο δρόμο συνάντησα ανεκτίμητα βότανα, έλαια και καρπούς της ελληνικής υπαίθρου. 
Έτσι, παρέα με την φύση, δημιουργήσαμε στο  μικρό μας εργαστήριο προϊόντα, που σκοπό έχουν με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα να προσφέρουν αυτό που υπόσχονται, με πραγματική αξία, σε πραγματική τιμή. 
Με την έκδοση των σχετικών αδειών το εργαστήριο εναρμονίστηκε πλήρως με τους σύγχρονους κανόνες υγιεινής, ασφάλειας και ποιοτικού ελέγχου, σύμφωνα με εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς,
ενώ στον ίδιο χώρο συστεγάστηκε η έκθεση των προϊόντων με κατάστημα λιανικής.
Με συνεπιβάτη την εμπιστοσύνη και τα ενθαρρυντικά σχόλια συνεργατών και χρηστών, 
το ταξίδι συνεχίζεται…
 
 
 
 
Ε-mail                     : melimpampa@gmail.com
Διεύθυνση             : Αγίων Πάντων 25, ΤΚ 54629, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο             : 6947 391719
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου