ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Παραδοσιακά Αλλαντικά ..Μουτεβελής

header-banner-el-01Όταν η γεύση βρίσκει τον προορισμό της...

           Το 1970 ο ιδρυτής της οικοτεχνίας Κωνσταντίνος Μουτεβελής, ξεκινώντας από την Καλαμάτα, ήρθε στην Αθήνα να συνεχίσει τον
αγώνα της επιβίωσης κουβαλώντας όμως πάντα μαζί του τις μνήμες και τις παραδόσεις της καταγωγής του. Μαζί με την προσωπική του φροντίδα, την εμπειρία και το μεράκι του δημιούργησε, με την πολύτιμη βοήθεια της συζύγου του, τα καπνιστά παραδοσιακά λουκάνικα Καλαμάτας με φλούδα πορτοκαλιού, κρασί και φυσικά καρυκεύματα.
           Σήμερα, ο Δημήτρης Μουτεβελής πιστός στο έργο του πατέρα του και στην παράδοση της                   οικογένειας συνεχίζει να παράγει με τον ίδιο αυθεντικό τρόπο, εκλεκτής γεύσης λουκάνικα.

"Όλα τα προϊόντα μας είναι ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
και ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ!"

Εταιρία

Ιστορία και γεύση στα λουκάνικα

Από το 1970 μέχρι και σήμερα η οικογένεια ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ έχει δεσμευτεί να προσφέρει στην ελληνική αγορά μία ολοκληρωμένη σειρά από παραδοσιακά, χωριάτικα λουκάνικα, υψηλής ποιότητας και πολύτιμης γεύσης.
Το εργαστήρι της οικογένειάς μας, με αφετηρία τη γενέτειρά μας ΚΑΛΑΜΑΤΑ, την αγάπη και το μεράκι μας, παρασκευάζουμε με τον ίδιο αυθεντικό και πατροπαράδοτο τρόπο για περισσότερα από 40 χρόνια χειροποίητα χωριάτικα λουκάνικα.


Οι αξίες μας

Το εργαστήρι της οικογένειας Μουτεβελή από την αρχή της ίδρυσης του μέχρι και σήμερα δεσμεύτηκε από κοινού στους τρεις παρακάτω στόχους και βασικές αξίες της οικογένειας:
  • Η πίστη στη διατήρηση των παραδοσιακών συνταγών του τόπου από το 1970
  • Η εμπειρία και το μεράκι για τη δημιουργία παραδοσιακών προϊόντων με εκλεκτή γεύση
  • Η επιλογή άριστης ποιότητας πρώτων υλών και φυσικών μπαχαρικών και μυρωδικών
Τα λουκάνικά μας φτιάχνονται από διαλεκτά κομμάτια φρέσκου χοιρινού και μοσχαρίσιου κρέατος, 100% φυσικά μυρωδικά και μπαχαρικά, εκλεκτό κόκκινο κρασί, φρέσκα υλικά όπως πορτοκάλι και πράσο, ακολουθώντας κατά γράμμα τις συνταγές των παππούδων μας. Όλα τα λουκάνικα που παράγουμε ωριμάζουν με τον παραδοσιακό τρόπο καπνισμένα με ξύλο οξιάς, για να μας δώσουν τη γεύση και τη νοστιμιά του αυθεντικού, σπιτικού λουκάνικου.

Λουκάνικα Καλαμάτας με πορτοκάλι

a la... ελληνικά Χειροποίητα Λουκάνικα  

 Μαδυτού 18, Περισσός
Αθήνα 142-32
Τηλέφωνο: 210-2790614
Fax: 210-2710193 E-mail: info@moutevelis.gr      WEB-SITE  http://www.moutevelis.gr/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου