ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ....ΠΙΕΡΡΟΥΤΣΑΚΟΣ

Όταν το 2004 η οικογένειά μας αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να έλθει στην Αρχαία Σικυώνα για να ασχοληθεί με τη ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, μας αποκαλούσαν τουλάχιστον γραφικούς.
Παρ’όλα αυτά μέσα στα εννέα χρόνια που ακολούθησαν, με τα βιολογικά προϊόντα μας να πωλούνται στις λαϊκές αγορές Βιολογικών Προϊόντων Αθηνών, τους μεταπείσαμε και τους κάναμε τους καλύτερους πελάτες μας.

Παράξαμε λοιπόν
λάδι, ελιά, πορτοκάλι, μανταρίνι, λεμόνι και υπάιθρια κηπευτικά, (τομάτα, πιπεριά, μελιτζάνα, μπρόκολο, μαρούλι, κουνουπίδι, πράσο κλπ).

Τώρα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το δικό μας Βιολογικό εργαστήρι παρασκευής προϊόντων, στο οποίο μετατρέπουμε την πρωτογενή παραγωγή μας σε μαρμελάδες, πατέ, σάλτσες ντομάτας, αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά κλπ.
Το εργαστήριό μας θα προσπαθήσει να σας γνωρίσει γεύσεις παραδοσιακές και gourmet που θα εντυπωσιάσουν τη γεύση σας και θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση που δείχνετε στα προϊόντα μας και σας εγγυόμαστε για την εξαιρετική ποιότητά τους.
Εξαιρετικό παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο ποικιλίας ψιλοελιά και μανάκι.
Το κτήμα μας βρίσκεται πάνω στο οροπέδιο της Αρχαίας Σικυώνας και καλλιεργείται με όλη την αγάπη και αφοσίωση που απαιτεί η βιοκαλλιέργεια.
Πιστοποιημένο από το 2003 στον οργανισμό ΔΗΩ αποδίδει την ίδια ποιότητα κάθε χρόνο και έτσι προσφέρουμε ελαιόλαδο σταθερά ομοιογενές σε χρώμα χρυσοπράσινο, γευστικό, κατάλληλο για οποιοδήποτε πιάτο ωμό ή μαγειρεμένο.
Διαθέσιμες συσκευασίες:
– Γυάλινο 250ml
– Λευκό σίδηρο στρογγυλό 750ml
– Μεταλλικό δοχείο 3lt
– Μεταλλικό δοχείο 5lt
Διαθέσιμο σε λιανική και χονδρική σε περιορισμένες ποσότητες.
Σάλτσες από παραδοσιακές συνταγές με κηπευτικά προϊόντα από το κτήμα μας.   Οι ντομάτες, μελιτζάνες, πιπεριές και άλλα κηπευτικά που χρησιμοποιούμε στις σάλτσες μας παράγονται στα δικά μας βιολογικά κτήματα, στα οποία καλλιεργούνται αποκλειστικά και μόνο για την παραγωγή σάλτσας απευθείας στο βιολογικό εργαστήριό μας. Αυτό σημαίνει ότι οι καρποί συλλέγονται στην ακμή του κύκλου ζωής τους και όχι όταν είναι πια ακατάλληλοι προς βρώση, με αποτέλεσμα οι σάλτσες μας να δημιουργούνται από τα καλύτερα δυνατόν υλικά και τον απόλυτο δικό μας έλεγχο, από το σπόρο μέχρι το βαζάκι.
   

ΚΟΝΦΙ
Εκρηκτικά αρώματα από αποξηραμένη φλούδα εσπεριδοειδών.
Κατάλληλα για γαρνιρίσματα αλλά και σκέτα σαν σνακ.

      


   

Επικοινωνήστε μαζί μας


Θα μας βρείτε στην Αρχαία Σικυώνα Κορινθίας
Τηλέφωνα / Fax: 27420 26443 / 27420 25781
Κινητό: 6944 847037
email: pierroutsakos@gmail.com      http://pierroutsakos.gr/index.php/el/
Για οποιαδήποτε απορία, παρατηρήσεις και υποδείξεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας .