ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.....ΝΑΟΜΙΔΗΣ

thea-1Η θέα μας

Η ποίηση της γης δεν τελειώνει ποτέ. Την ρήση αυτή αντιλαμβάνεται κανείς φτάνοντας στην λίμνη Βεγορίτιδα.

Το τοπίο που σας χαρίζετε από την πανοραμική θέα του  εστιατορίου μας είναι μοναδικό , έχοντας αφενός  στα πόδια σας την λίμνη Βεγορίτιδα και αφετέρου ξεπροβάλουν μπροστά σας οι χιονισμένες κορυφές του Βερμίου και του
Καϊμακτσαλάν (Βόρρας). Πρόκειται κυριολεκτικά για μια λίμνη των κύκνων. Τουλάχιστον των χειμώνα που όλες οι λίμνες της Ρωσίας και των Βαλκανίων έχουν παγώσει οι κύκνοι οδηγούνται στην λίμνη Βεγορίτιδα που δεν παγώνει ποτέ. Το μεγάλο βάθος και τα θερμά ρεύματα που την διαπρέπουν συνθέτουν σπίτι ιδανικό για πελεκάνους, κορμοράνους και αμέτρητα ειδή πουλιών.

Ακριβώς μπροστά σας το παρατηρητήριο πουλιών και η πλωτή πεζογέφυρα. Φανταστική και η παραλία μας με τα κρυστάλλινα νερά που προσφέρεται για κολύμβηση και αθλητικές δραστηριότητες τους καλοκαιρινούς μήνες. Όλα αυτά ξεπροβάλουν μπροστά σας από το εστιατόριο μας. Στο ρόλο του ξεναγού ο Γιάννης που θα σας εξηγήσει τα πάντα.  Επίσης δείτε από  το τηλεσκόπιο  τα δυο χιονοδρομικά κέντρα 3-5 Πηγάδια και το Καϊμακτσαλάν . Τους παραλίμνιους οικισμούς και το νησάκι της λίμνης .

Το εστιατόριο

Το εστιατόριο μας  βρίσκετε στο χωριό του Αγ. Παντελεήμονα και προσφέρει μοναδικές στιγμές γευσιγνωσίας και χαλάρωσης με εκπληκτική θέα στην λίμνη Βεγορίτιδα. Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον θα βρείτε παραδοσιακές συνταγές και γεύσεις που το μεγαλύτερο μυστικό τους είναι τα αγνά υλικά και το μεράκι μας για αυτό που κάνουμε.

Για αυτό το λόγο καλλιεργούμε τα δικά μας λαχανικά, φτιάχνουμε το δικό μας κρασί και ετοιμάζουμε παραδοσιακά προϊόντα με τοπικά πρώτες ύλες τα οποία μπορείτε να πάρετε και μαζί σας φεύγοντας.

Η επιχείρηση μας λειτουργεί όλο τον χρόνο. Το καλοκαίρι και την άνοιξη μπορείτε να πάρετε το γεύμα σας στην όμορφη αυλή μας ή στο μπαλκόνι μας με την μοναδική θέα στην λίμνη Βεγορίτιδα. Το χειμώνα και το φθινόπωρο η σάλα του εστιατορίου ζεσταίνεται από το παραδοσιακό τζάκι την προσεγμένη μουσική ενώ η θέα δίνεται απλόχερα στον επισκέπτη μέσα από την κρυστάλλινη τζαμαρία του καταστήματος μας.

Το εστιατόριο Νουμίδης προάγει και υποστηρίζει τις πολιτιστικές δραστηριότητες της περιοχής καθώς κάθε χρόνο οργανώνουμε και συμμετέχουμε ενεργά σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ της τοπικής κοινότητας.

Τα προϊόντα μας

Με κύρια πρώτη ύλη την Πιπεριά Φλωρίνης και παραδοσιακές συνταγές που μας τις έμαθαν οι γιαγιάδες μας έχουμε ετοιμάσει μία ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων. Φτιαγμένα με πολύ φροντίδα και μεράκι  συσκευάζονται σε συνθήκες υγιεινής με αυστηρές προδιαγραφές.

Στο εστιατόριο μας μπορείτε να προμηθευτείτε τα παρακάτω προϊόντα:
 
Πατέ Λιαστής Πιπεριάς
Πατέ Πράσινης Πιπεριάς
Πατέ Φιλετοπιπεριάς
Σάλτσα Καυτερής Πιπεριάς
Μουστοπιπεριά
Φιλετοπιπεριά
Μουστοπιπεριά
Μουστοπιπεριά
Ντοματοπιπεριά
Μελιτζανοπιπεριά

Το κτήμα μας

Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε ότι καλύτερο και ποιοτικό στον πελάτη μας έχουμε δημιουργήσει το δικό μας αγρόκτημα. Εκεί καλλιεργούμε τα βιολογικά, ποιστοποιημενα λαχανικά τα οποία ολόφρεσκα τα μαγειρεύουμε και σας τα σερβίρουμε.


Επειδή στην κουζίνα, η νοστιμιά κρύβετε στις πρώτες  ύλες…

Επικοινωνία

Άγιος Παντελεήμονας, Λίμνη Βεγορίτιδα              http://naoumidis.gr/
Τηλ. 23860 61 238. κ.τηλ 6981008084
Email: naoumidis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου