ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Προιόντα Γάλακτος Τυροκομικά ..ΠΑΓΩΝΗΣ

Η εταιρία ΠΑΓΩΝΗΣ εδρεύει στις Ερυθρές Αττικής και δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων για περισσότερο από 45 χρόνια. Διατηρώντας σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις με τοπικές συνεργαζόμενες κτηνοτροφικές μονάδες καθώς και με μονάδες της ευρύτερης περιοχής (Εύβοια, Βοιωτία κ.α.), έχει εξασφαλίσει τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας της πρώτης ύλης σε όλα τα στάδια. Στο γεγονός αυτό
συμβάλουν ουσιαστικά, αφενός η συχνή συνεργασία των παραγωγών με το τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας για θέματα διατροφής και διαχείρισης των ζώων, αφετέρου ο τελικός έλεγχος που γίνεται σε καθημερινή βάση στο πιστοποιημένο εργαστήριο αυτοελέγχου που λειτουργεί εντός της μονάδας. Και τα δυο αυτά στοιχεία εγγυώνται στο μέγιστο βαθμό την άριστη ποιότητα του γάλακτος πριν αυτό περάσει στο στάδιο της μεταποίησης.
Η βαθιά γνώση της οικογένειας Παγώνη σε ότι αφορά την γαλακτοκομία καθώς και η τεχνογνωσία του προσωπικού της εταιρίας μας, αποτελούν συστατικά στοιχεία μιας επιτυχημένης πορείας και άριστων σχέσεων εμπιστοσύνης τόσο με τους καταναλωτές όσο και τους συνεργάτες μας.
Τα προϊόντα της εταιρίας ΠΑΓΩΝΗΣ διανέμονται σε ένα δίκτυο μεγαλύτερο των 360 συνεργαζόμενων καταστημάτων τροφίμων στην Ελλάδα (Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία και νησιά) ενώ τον τελευταίο χρόνο δραστηριοποιείται και σε αγορές του εξωτερικού έχοντας συνάψει συνεργασίες με εισαγωγείς σε Κύπρο, Γερμανία και Αγγλία.
Βασικό μέλημα της οικογένειας Παγώνη είναι ο σεβασμός στις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, καθώς και η στήριξη των συνεργαζόμενων ελληνικών κτηνοτροφικών μονάδων σε θέματα ποιότητας προκειμένου να εξασφαλίσει για τον καταναλωτή τη μέγιστη ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων της.

Η Φέτα μας παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα και είναι ωριμασμένη σε ξύλινα βαρέλια και δοχεία για περίοδο μεγαλύτερη των 4 μηνών.

Σε ξύλινο βαρέλι (60 κιλών περίπου) και Πλαστικό λευκό δοχείο (35 κιλών περίπου)


Γίδινο τυρί από φρέσκο παστεριωμένο 100% ελληνικό γάλα της ευρύτερης περιοχή μας και ωριμασμένο για περίοδο μεγαλύτερη των 4 μηνών.


Ακολουθώντας της σύγχρονες διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών, παρασκευάζουμε ένα νέο λευκό τυρί από φρέσκο παστεριωμένο 100% ελληνικό πρόβειο γάλα, το οποίο περιέχει 2% λιπαρά διατηρώντας την αυθεντική γεύση του πρόβειου τυριού. Ιδανικό για όσους ακολουθούν διαιτολόγιο χαμηλό σε λιπαρά καθώς προτείνεται από διαιτολόγους Πανελλαδικά.
Διατροφικά Στοιχεία (ανά 100γρ και GDA* %):
- Λιπαρά: ..........................................................0,5γρ / GDA*: 1%
- (Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά): .....0,38γρ / GDA*: 0.9%
- Υγρασία: ........................................................................53,01γρ
- Πρωτείνες: ...................... .............................13γρ / GDA*: 29%
- Λίπος επί ξηρού: ............................................................1,07γρ
- Αλάτι: ............................................................2,4γρ / GDA*: 40%
- Υδατάνθρακες: ..............................................8,5γρ / GDA*: 4%
- Σάκχαρα: ...........................................................8,5γρ / GDA*: 4%
- Ενέργεια: .................................................90,5kcal / GDA*: 4,5%
* GDA: Ποσοστό % της ενδεικτικής ημερήσιας πρόσληψης με βάση δίαιτα 2000 θερμίδων που αντιστοιχούν στις μέσες ημερήσιες ανάγκες ενός ενήλικα .



Λευκός Τυρός άλμης ο οποίος παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα και ωριμάζει σε πλαστικά βαρέλια για περίοδο μεγαλύτερη των 4 μηνών.



Λευκό τυρί άλμης το οποίο παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο 100% ελληνικό αγελαδινό γάλα και ωριμάζει σε Δοχεία για περίοδο μεγαλύτερη των 4 μηνών.



Τα εκλεκτα τυριά τυρογάλακτος της πατρίδας μας, ιδανικά για όσους προσέχουν τη διατροφή τους.



Σκληρά τυριά παραγόμενα από φρέσκο παστεριωμένο 100% ελληνικό αγελαδινό γάλα.


Το φημισμένο γιαούρτι Παγώνη, είναι το πρώτο προϊόν που παρασκεύασε η εταιρία μας όταν πρωτοξεκίνησε τα λειτουργεί. Παρασκευάζεται από αγνό πρόβειο γάλα, αναδεικνύοντας όλη τη γεύση και το άρωμα της φύσης, αλλά και την αγάπη και τη φροντίδα μας, που το συνοδεύουν σε κάθε στιγμή της παραγωγής του. Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών παρασκευάζεται από μίγμα αγελαδινού και πρόβειου γάλακτος.



Επιδόρπια γάλακτος για τους λάτρεις των "γλυκών πειρασμών". Ρυζόγαλο με ακαταμάχητη σπιτική συνταγή, λακρέμα με λεπτή γεύση βανίλιας, και σοκομάνια, για τους φανατικούς της σοκολάτας.


Η αυθεντική γεύση του βούτυρου γάλακτος για μαγειρικές και ζαχαροπλστικές πανδαισίες με όλη τους τη γεύση!!!



Αυθεντική γεύση και εξαιρετική ποιότητα! Ένα προϊόν γεμάτο ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό! Το προϊόν παράγεται από φρέσκο αγελαδινό 100% ελληνικό γάλα.


Αφές Παγώνη και Σια Ο.Ε.
Προϊόντα Γάλακτος
Ερυθρές Αττικής
ΤΚ 19008
Τηλ: 0030-22630-624590030-22630-62459
Fax: 0030-22630-63010
www.facebook.com/pagonisdairy
Παρακαλούμε, προσωρινά επικοινωνήστε στα παρακάτω email:
email: pagonisdairy@yahoo.gr   &   pan_panagopoulos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου