ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ......http://kefalinongefseis.gr/

Αγαπητοί φίλοι
Σπαθης Τσουρέκι ΚέικΗ αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων ΣΠΑΘΗ δραστηριοποιείται από το 1986 στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.
Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση των πέντε αδελφών Σπαθή που είναι αναγνωρίσιμη στους Κεφαλονίτες και στους Θιακούς με τα επτά καταστήματα της διασπαρμένα στα δύο νησιά. Και αυτό γιατί οι πελάτες μας βρίσκουν στα καταστήματα μας δεκαπέντε ποικιλίες ψωμιού ψημένου σε ξυλόφουρνο με κορυφαίο το παραδοσιακό ψωμί με προζύμι που γίνετε κυριολεκτικά ανάρπαστο! Αλλά και μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων όπως κουλούρια,τσουρέκι, βουτήματακριτσίνια,φρυγανιές φτιαγμένα από
εμάς και «αρωματισμένα» με φαντασία και αγνά υλικά.
Επίσης στα καταστήματα μας  υπάρχουν περισσότερα από εκατό διαφορετικά είδη γλυκών πάστες, τούρτες, κέικ, τάρτες φρούτων, ποικιλία λαχταριστών σιροπιαστών, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, γεμιστά μυρωδάτα τσουρέκια και χειροποίητο παγωτό σε ποικιλία γεύσεων.
Στόχος μας είναι το πάντρεμά της παράδοσης με την τεχνολογία έτσι ώστε η ποιότητα των προϊόντων να διατηρείται σταθερά υψηλή. Έτσι ανταμώνουν οι παραδοσιακές μας κεφαλονίτικες μάντολες και ταπαστοκύδωνα με τις φίνες γεύσεις της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής.
Τσουρέκια και Κεφαλονίτικες Μάντολες
Έχουμε μεράκι και αγάπη για την δουλειά μας και με το γνωστό δέσιμο μιας οικογένειας προσπαθούμε να δίνουμε καθημερινές «εξετάσεις» στους πελάτες για την συνέπεια και την ποιότητα.
Θέλοντας να διατηρήσουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας δημιουργήσαμε το«ΚΤΗΜΑ ΣΠΑΘΗΣ» στην περιοχή Σάμης με κοτόπουλα, πρόβατα , μοσχάρια και βιολογικές φυτικές καλλιέργειες ώστε να χρησιμοποιούμε αγνές πρώτες ύλες για τα προϊόντα που σας προσφέρουμε.
Σας καλούμε λοιπόν μέσω αυτής της ιστοσελίδας να γίνετε μέλη αυτής της μεγάλης ομάδας ανθρώπων που μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα σαν τον φούρνο της γειτονιάς τους. Δοκιμάστε τα προϊόντα μας , γνωρίστε ποιοι είμαστε και βάλτε στη ζωή σας τη ζεστή «καλημέρα» που ανταλλάσουμε καθημερινά με τους πελάτες μας!
ΛΑΔΙ
ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ (ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ)ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΔΑΦΝΗΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ


Μέλι


ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝΜΕΛΙ ΕΛΑΤΗΣΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟΜΕΛΙ ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΣΠΑΘΗΣ

Μαρμελάδες


ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΕΡΑΣΙ

Αρωματικά/Βότανα



ΔΑΦΝΗΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟΘΥΜΑΡΙΡΙΓΑΝΗ


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2674023045 και στο κινητό 6947070234.
Ώρες λειτουργίας: Δευ - Παρ, 10.00 - 16.00.http://kefalinongefseis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου