ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΑΛΙΠΑΣΤΑ....ΠΑΣΧΛΑΛΙΔΗΣ

Σαρδέλα Καπνιστή ΛαδιούΗ  επιχείρηση «ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ –ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ-ΑΛΙΠΑΣΤΩΝ» δραστηριοποιείται στην παράγωγη καπνιστών και αλίπαστων αλιευμάτων από το 1955. Ξεκίνησε να λειτουργεί με την μορφή ατομικής επιχείρησης και είναι η Τρίτη γενιά η οποία συνεχίζει τη δράση της στην παράγωγη-μεταποίηση-συσκευασία & διάθεση καπνιστών και αλίπαστων ιχθυρών.
Η κεντρική έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο7ο χλμ Κομοτηνής- Ιάσμου του Ν. Ροδόπης
ενώ παράλληλα διατηρεί υποκατάστημα στο
κέντρο της πόλης της Κομοτηνής και στην Θεσ/νικη.
Από το 1986 λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 7300 στρ. Το 1998 επεκτείνετε και εκσυγχρονίζεται με χώρους παράγωγης & αποθήκευσης 1800τμ εγκεκριμένους σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. Στην διαδικασία παράγωγης των προϊόντων τηρείται αυστηρός έλεγχος από την παραλαβή α’ υλών , αποθήκευση ,μεταποίηση, τυποποίηση και διάθεση. Παράλληλα  ακολουθούντα συστηματικές μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις τόσο σε α’ ύλες όσο και στα τελικά προϊόντα ώστε να παρέχονται προϊόντα απολύτως ασφαλή στον καταναλωτή.
Η πλούσια τεχνογνωσία και η εμπειρία στον τομέα της μεταποίησης μας δίνει την δυνατότητα να παντρεύουμε την  τεχνολογία με την παράδοση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  προς όφελος του καταναλωτή καθώς επίσης η τεχνογνωσία είναι αυτή που μας επιτρέπει να μη γίνεται ποτέ και σε καμία περίπτωση χρήση συντηρητικών στα προϊόντα παράγωγης «Γ.ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ».
Η Βιοτεχνία  εφαρμόζει  Σύστημα Διαχείρισης Τροφίμων  σε Παράγωγη – Συσκευασία  και Διάθεση Καπνιστών & Αλίπαστων  Ψαριών . Έχει αξιολογηθεί από τον φορέα  πιστοποίησης Lloyd’s Register Quality Assurance Limited και έχει πιστοποιηθεί συμφωνά με τις απαιτήσεις του. προτύπου BS EN 22000:2005
Η ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ «Γ.ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ» με την υποδομή και την εμπειρία της στον παραδοσιακό τρόπο παράγωγης διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων της
ΤΡΟΠΟΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ
Τρόποι Σερβιρίσματος των Προϊόντων μας
Λικουρίνος Καθαρισμένος
Λικουρίνος Καθα...
Λικουρίνος
Λικουρίνος
Τονολακέρδα
Τονολακέρδα
4η Επιλογή
4η Επιλογή
5η Επιλογή
5η Επιλογή
6η Επιλογή
6η Επιλογή
7η Επιλογή
7η Επιλογή
8η Επιλογή
8η Επιλογή
9η Επιλογή
9η Επιλογή
10η Επιλογή
10η Επιλογή
11η Επιλογή
11η Επιλογή
Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Υπεύθυνος Καταστήματος
Διεύθυνση:
7o χλμ. Κομοτηνής-Ιάσμου  http://www.pashalidis.com.gr/
Κομοτηνή
Ν. Ροδόπης
69100
Ελλάδα

E-mail:info@pashalidis.com.gr
Τηλέφωνο:2531035567
Fax:2531035568


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου