ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ..ΔΗΜΗΤΡΑ

Η ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε. Ιδρύθηκε το 1970 από την επιχειρηματία κα ΔΕΤΣΑΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ. Η έδρα της τότε ήταν στην Αμφιτρίτη, 20 χλμ. έξω από την Αλεξανδρούπολη. Μια μικρή εταιρία τότε με πολύ σκληρή δουλειά, αγάπη και ακλόνητους στόχους, κατόρθωσε να αποκτήσει το 1980 ιδιόκητους χώρους συνολικής έκτασης 100 στρεμμάτων, στην
Άνθεια Αλεξανδρούπολης (απέναντι από το αεροδρόμιο).
Δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών, ένα εργοστάσιο αφυδατωσης χλωρής μηδικής, σιλός χωρητικότητας 25.000 τόνων για αποθήκευση δημητριακών και άλλων πρώτων υών, χημείο και αργότερα μονάδα παρασκευής pellets ξύλου.
Στον ίδιο χώρο αργότερα το 1990, δημιούργησε νέα μονάδα με την επωνύμία BOBOS Α.Ε.Β.Ε., παρασκευής τροφών για κατοικίδια ζώα (σκύλους και γάτες) και η οποία εδώ και ένα χρόνο εμπορεύεται pellets ξύλου για καυστήρες και σόμπες χαμηλης ενεργειακής κατανάλωσης.
Οι στόχοι της κα Δετσαρίδου Δήμητρας επιτυγχανονται πάντα, διότι όπως και η ίδια συμβουλεύει τους νεότερους συνεργάτες της “Στοχεύουμε στο Άριστο για να φτάσουμε στο μέτριο”. Η Δήμητρα όπως η ίδια θέλει να την αποκαλούν, πνεύμα ανήσυχο, διορατικό και δίκαιο οδηγεί την εταιρία και καθοδηγεί τους νεότερους, εμπνεύοντάς τους τις σταθερές αξίες της εμπιστοσύνης, της συλλογικότητας και της εντιμότητας.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η πολυετής πείρα μας στις ζωοτροφές είναι η εγγύηση στην ποιότητα των πρώτων υλών για την παρασκευή των προιόντων μας.
Έχοντας υψηλότατα standards ελέγχουμε τις πρώτες ύλες εκτελώντας συχνά τόσο χημικές όσο και μικροβιολογικές αναλύσεις.
Η ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε έχει τη δυνατότητα να σας προμηθεύει με:
  • Αραβόσιτο
  • Κριθάρι
  • Σιτάρι
  • Σογιάλευρο
  • Μηδικάλευρο
  • Βρώμη
  • Βαμβακόπιτα
  • Ηλιόπιτα

ΜΗΔΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Η κοινή μηδική, το γνωστό σε όλους τριφύλλι, είναι πολυετές ψυχανθές φυτό (5-6 έτη) που κατάγεται από τη νοτιοδυτική Ασία. Στην Ελλάδα εισήχθη κατά τους Ελληνοπερσικούς πολέμους τον 5ο αιώνα π.Χ. Η μηδική είναι το σπουδαιότερο χορτοδοτικό φυτό σε παγκόσμια κλίμακα γιατί είναι πλούσιο σε πρωτείνες έως και 19% υδατάνθρακες, ανόργανα άλατα, βιταμίνες και έχει υψηλή θρεπτική αξία.
Λογω της μεγάλης κλιματικής και εδαφικής προσαρμοστικότητάς της καλλιεργείται στον Έβρο σε μεγάλες εξτάσεις. Η μηδική φυτεύεται μία φορά κάθε πέντε με έξι χρόνια και θερίζεται 4-5 φορές το χρόνο. Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο κοπές είναι 30-35 ημέρες. Μετά από κάθε κοπή το χωράφι ποτίζεται.
Η εταιρία ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε. έχει παράδοση στην αφυδάτωση της χλωρής μηδικής. Στο συγκρότημά της λειτουργεί εργοστάσιο αφυδάτωσης, το οποίο παράγει αφυδατωμένη μηδική σε άλευρο ή σε κόκκους (pellets). Έχει λοιπόν το συγκρότημα ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε. Παραγωγή από πρώτο χέρι μιας πολύτιμης ζωοτροφής, η οποία είναι πάντοτε φρέσκια και έχει την ανώτερη δυνατή ποιότητα.
Η αφυδατωμένη μηδική σε οποιαδήποτε μορφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν απλή ζωοτροφή, ή να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή σύνθετων ζωοτροφών.

ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΔΗΜΗΤΡΑ

Οι σύνθετες ζωοτροφές ΔΗΜΗΤΡΑ είναι ζωοτροφές αρίστης ποιότητας γιατί πρόερχονται από τις εγκαταστάσεις μας  που έχουν τη δική τους παραγωγή και αποθήκευση, για το 65% των απλών ζωοτροφών ενός σιτηρεσίου,
 είναι εύκολο να φροντίσει ώστε και το υπόλοιπο 35% που προμηθεύεται απο τρίτους να είναι αρίστης ποιότητας.

ΑΓΕΛΑΔΩΝ

ΠΡΟΒΑΤΩΝ

ΠΤΗΝΩΝ

ΧΟΙΡΩΝ

ΚΟΝΙΚΛΩΝ

PELLETS ΞΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Τα Pellets ξύλου είναι κάυσιμη ύλη, η οποία προέρχεται από τους κορμούς δέντρων και παράγει θερμότητα με την καύση της. Κύριες διαφορές από το ξύλο:
  • χαμηλότερο ποσοστό υγρασίας (<10%)
  • σταθερή απόδοση
  • μετρήσιμη ύλη (σε σακούλες 15 κιλών ή 200 κιλών)
pellets_inter



Το ξύλο υπάρχει σε αφθονία παντού, γεγονός που καθιστά την τιμή του σταθερή, σε σχέση με το πετρέλαιο τα αποθέματα του οποίου συνεχώς μειώνονται.

PETFOOD BOBOS

Δίπλα στην εταιρία ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε. εδώ και 21 χρόνια δημιουργήθηκε η εταιρία με την επωνυμία BOBOS Α.Ε.Β.Ε., στην οποία λειτουγεί εργοστάσιο παρασκευής τροφών για κατοικίδια ζώα (σκύλους και γάτες) σε πλήρως αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις με τη μέθοδο της διόγκοσης – εξώθησης (EXTRUDER) που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνικής και τηλεματικής και με τις Αμερικάνικες προδιαγραφές (AAFCO).
Οι τροφές για σκύλους και γάτες BOBOS δεν εισάγονται, αλλά παρασκευάζονται στο εργοστάσιο στην Αλεξανδρούπολη από αγνές και φυσικές πρώτες ύλες, με υψηλή βιολογική αξία, η ποιότητα και η φρεσκάδα των οποίων τους χαρίζει αυτά που χρειάζονται για να αναπτυχθούν και να συντηρηθούν σωστα.
Είναι εξειδικευμένες, είναι πάντα φρέσκες και νόστιμες, η σύνθεσή τους είναι τέτοια ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες του ζώου σε θρεπτικά στοιχεία, βιταμίνες, αμινοξέα, πρωτείνες, μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία και απευθύνονται σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές, ιδιοκτήτες μικρών ζώων που θέλουν να βλέπουν τους μικρούς τους φίλους και φύλακες υγιείς και χαρούμενους.

ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΕΣ

ΓΑΤΟΤΡΟΦΕΣ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Δετσαρίδου Δήμητρα Α.Ε.
Άνθεια Αλεξανδρούπολης
Τ. +30 25510 51388, +30 25510 51746
Φ. +30 25510 51166
Μ. info@dimitra-sa.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου