ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ...ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΑΜΠΑΚΗ

Γλυκές Χειροποίητες ΑπολαύσειςlogoΣας Καλωσορίζουμε στο »Κρητικό Εργαστήρι».
Οικογενειακή Επιχείρηση με έδρα τα Χανιά Κρήτης.
Παράγουμε, Εμπορευόμαστε και διανέμουμε προϊόντα ζύμης και συναφή εδέσματα σε όλη την Ελλάδα & εξωτερικό. Χρησιμοποιώντας ντόπια εξαιρετικά αγνά υλικά παράγουμε με
αγάπη και μεράκι, κρητικά παραδοσιακά προϊόντα ζύμης, παραδοσιακά χειροποίητα καλιτσούνια, χωριάτικες πίτες, και άλλα σπιτικά εδέσματα.
To «Κρητικό Εργαστήρι» ιδρύθηκε το 2002, θέτοντας υψηλούς στόχους σε ό,τι αφορά την πρωτοπορία και την υψηλή ποιότητα. Επένδυσε σε χρόνο και χρήμα και αξιοποίησε την τεχνογνωσία, την υπευθυνότητα και την επιμονή των ανθρώπων του,  προκειμένου να παράγει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους.
Σε ολόκληρη την επιτυχή πορεία η Οικογένεια Λαμπάκη, επενδύει διαρκώς στα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα: την επιλογή πρώτων υλών ύψιστης ποιότητας & την άριστη εκπαίδευση του προσωπικού ώστε να αποκτήσει συνείδηση ποιότητας και εξειδίκευση στις εργασίες του.
Η εταιρεία μας έχει επιλέξει ως μέσο για τη συνεχή ανάπτυξη της, μια σαφώς καθορισμένη Πολιτική για την ασφάλεια των προϊόντων της με στόχο  την συνεχή ανανέωση και βελτιστοποίηση τους.
Με γνώμονα τα παραπάνω σχεδιάσαμε, αναπτύξαμε και εφαρμόσαμε σύστημα διασφάλισης τροφίμων. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με:
 • HACCP & ISO 22000:2005
 • Σήμα Ποιότητας της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης
 • Αναγνωρισμένα και προτεινόμενα από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος για το Κρητικό Πρωινό βάση των προτύπων που προτάθηκαν στην HO.RE.CA 2014για τα ξενοδοχεία.
Στο πελατολόγιο  της επιχείρησης περιλαμβάνονται γνωστές αλυσίδες καταστημάτων delicatessen,  ξενοδοχεία, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και μεζεδοπωλεία, αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία, catering και παραδοσιακά παντοπωλεία.
 • Πραγματοποιούμε καθημερινές παραδόσεις μέσα στις συμφωνημένες προθεσμίες και πάντα με τους καθορισμένους όρους.
 • Τόσο η αποθήκευση όσο και η διακίνηση των προϊόντων μας γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές.
 • Διαθέτουμε  Εγκαταστάσεις  με σύγχρονη τεχνολογία και άρτια τεχνογνωσία πιστοποιημένες από τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές.
 • Συνεργάτες μας και προμηθευτές αποτελούν επώνυμες και πιστοποιημένες εταιρείες
 • Η συσκευασία των τροφίμων γίνεται με κατάλληλα μέσα & υλικά σε ιδανικές συνθήκες.
 • Προσαρμοζόμαστε σε εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας.
 • Η εταιρεία μπορεί να σας χορηγήσει πιστοποιητικά καταλληλότητας πρώτων υλών και έτοιμων προϊόντων
 • Η εταιρεία μας διαμέσου του δικτύου πωλήσεων έχει την δυνατότητα να  βρίσκεται κοντά στον επαγγελματία για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ανάγκη προκύψει, καθώς και να σας δειγματίσει τα προϊόντα μας στο χώρο σας.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΣΤΟΧΟΙ:
Στους στόχους της εταιρίας περιλαμβάνονται :
 • Η υποστήριξη & διατήρηση της αυθεντικότητας των παραδοσιακών Κρητικών Συνταγών βασισμένες σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ποιοτικά ντόπια τυροκομικά προϊόντα & φρέσκα χορταρικά της Κρητικής γης,
H εταιρεία από το 2002 έχει στηρίξει την φιλοσοφία της:
Α. Στην οικολογική συνείδηση και ευαισθησία, που χαρακτηρίζει τον σχεδιασμό και τη λειτουργία της εταιρίας σύμφωνα με φιλικές προς το περιβάλλον αρχές και κανόνες.
Β. Στην κοινωνική ευαισθησία , στηρίζοντας κοινωφελή ιδρύματα και οργανισμούς, που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Χανίων, προκειμένου να χαρίσει ένα «χαμόγελο» σε παιδιά & ηλικιωμένους.

Σφακιανές Πίτες

σφακιανές πίτες

Μυζηθρένια Δακτυλάκια (Καλιτσουνάκια Μελιού)

δακτυλάκια

Λυχναράκια (Γλυκά Καλιτσούνια)


λυχναράκια

Εργαστήριο – Κεντρικό Κατάστημα

Αλ. Παπαναστασίου 176 – Χανιά
Τηλ.: 28210 57155
Fax: 28210 57172

Κατάστημα Χανίων

Αποκορώνου 109 – Χανιά
Τηλ./FAX: 28210 42200

Κατάστημα Ρεθύμνου

Πάγκαλος Γεώργιος
Καλλιθέα Ρεθύμνου
Άγγελου Σικελιανού 9, Πλ. Αγ. Γεωργίου
Τηλ.: 28313 06703