ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


Το παραδοσιακό εργαστήριο ΚΟΤΣΑΡΗΣ έχει τις ρίζες του βαθιά στο παρελθόν. Με εμπειρία τριών γενεών έχει περάσει στις μέρες μας στα χέρια του νεότερου εκ της οικογενείας Κότσαρη, στον Στέλιο Ι.Κότσαρη.
Με νέες ιδέες αλλά πάντα πιστοί στις παραδόσεις και στις αξίες της Ιερής Πόλεως επεξεργάζονται το "χρυσάφι" της Ελλάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Εδώ το αυγοτάραχο δεν ξηραίνετε με τεχνητά μέσα, ούτε χρησιμοποιούνται κανενός είδους συντηρητικά! Η παραγωγή γίνεται με παραδοσιακό τρόπο και όχι βιομηχανοποιημένα. Έτσι φτάνει στο πιάτο του καταναλωτή στην καλύτερή του μορφή και ποιότητα!
Η αλιεία και επεξεργασία του Αυγοτάραχου ΚΟΤΣΑΡΗΣ στον τόπο απ'όπου παράγετε κάνουν την ποιότητα του ακόμη καλύτερη αφού δεν υφίστατε την ταλαιπωρία της μεταφοράς του σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και δεν κινδυνεύει απο οποιαδήποτε αλλοίωση!
ΟΧΙ ΠΑΡΑΦΙΝΗ ΜΟΝΟ ΚΕΡΙ! Αυτό θα μπορούσε να είναι και το μοτίβο του εργαστηρίουΚΟΤΣΑΡΗΣ που για την διατήρηση του Αυγοτάραχου δεν χρησιμοποιεί την επικίνδυνη για την υγεία αλλά και την αλλοίωση της γεύσης, παραφίνη, αλλά μόνο αγνό κερί!
Παράλληλα η έλλειψη μεσαζόντων διατηρεί την τιμή του αυγοτάραχου ΚΟΤΣΑΡΗΣ σε πολύ οικονομικά επίπεδα έτσι ώστε να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν αυτή την εκλεπτισμένη γεύση σε διάφορα πιάτα!
Το εργαστήριο ΚΟΤΣΑΡΗΣ αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κο Στέλιο Κότσαρη στα 26310-25269 και 6977-255415.

ΤΙΜΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΠΩΛΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ και ΧΟΝΔΡΙΚΗ





Στο παραδοσιακό εργαστήριο ΚΟΤΣΑΡΗΣδιαθέτουμε μπαστουνάκια Αυγοτάραχου τα οποία πωλούνται με το τεμάχιο.
Διαθέτουμε επίσης και Συσκευασίες Δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας.
Το Αυγοτάραχο ΚΟΤΣΑΡΗΣ διατείθεται και σε μεγάλη συσκευασία για χονδρική αγορά και χρήση σε καταστήματα, αλλά και εστιατόρια.



ΣΤ.Ι.ΚΟΤΣΑΡΗΣ
ΚΛΕΙΣΟΒΗΣ & ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ 20 - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΤΗΛ.: 26310 25269 - ΚΙΝ.: 6977255415     http://www.kotsaris.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου