ΣΕΛΙΔΕΣ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ...ΣΑΜΑΡΙΑ

clip image00213 5Τα κρητικά παραδοσιακά παξιμάδια "ΣΑΜΑΡΙΑ", παράγονται από το 1984 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της οικογένειας Φαλελάκη, οι οποίες βρίσκονται στα Χανιά της Κρήτης.Η παράδοση με την τεχνολογία συνυπάρχουν σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων Σαμαριά, τόσο στις μηχανολογικές και τεχνικές εγκαταστάσεις όσο και στην διαδικασία παραγωγής αυτών.Όλα τα
προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται υπό τον έλεγχο ενός εφαρμοζόμενου και πιστοποιημένου συστήματος ασφάλειας των τροφίμων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008 HACCP.Σε έναν από τους πρωταρχικούς σκοπούς της εταιρείας ανήκει και η παραγωγή νέων προϊόντων τα οποία συμβαδίζουν με την παράδοση , σεβόμενοι πάντα της αρχές που διέπουν την φημισμένη και πολύτιμη σε όλο τον κόσμο, κρητική διατροφή.Ένα παράδειγμα αυτού, αποτελεί και η παραγωγή της περίφημης πλέον παξιμαδοφρυγανιάς με χαρούπι!!! ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, η γνώση μοναδικών παραδοσιακών κρητικών συνταγών και η εμπειρία της οικογένειας Φαλελάκη, αποτελούν την εγγύηση για ένα εξαιρετικό , μοναδικό και ιδιαίτερο τρόφιμο, το Κρητικό Παραδοσιακό Παξιμάδι, γευθείτε το!!!

Άρτος ξηρός ... χορταστικός!

Προϊόν με ιδιαίτερη διαδικασία παραγωγής, βασισμένη σε παλιά οικογενειακή συνταγή και με ξεχωριστή αυθεντική γεύση! Τραγανό, αφράτο, άγλυκο και αρωματικό έδεσμα, αποτελεί κυρίαρχο συστατικό της κρητική διατροφής, ενώ συνδυάζεται τέλεια με κάθε λιχουδιά. Πλούσιο σε διατροφικές ίνες, προσφέρει υψηλή ενέργεια, συμβάλει στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος του οργανισμού, βοηθά στην διατήρηση χαμηλού επιπέδου σακχάρεως και μείωσης της χοληστερίνης.
 Αρχέγονα φυσικά αγαθά ( νερό & ελαιόλαδο ) και άριστης ποιότητας άλευρα, επεξεργάζονται με τον πιστοποιημένο παραδοσιακό τρόπο της ΖΥΜΩΣΗΣ – της ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ – της ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ και του ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ, από έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό με γνώση, διάθεση και μεράκι δημιουργώντας ένα εκπληκτικό προϊόν φημισμένο για την νοστιμιά του και την ευεργετική του επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό.

ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ

Κύριο συστατικό της Κρητικής Διατροφής, το κρητικό παραδοσιακό παξιμάδι Σαμαριά αποτελεί Ιδανικό συνοδευτικό στο πρωινό και δεκατιανό, συμπληρώνει ευχάριστα το μεσημεριανό και βραδινό γεύμα.
Απολαυστικό ως σνακ όταν συνδυάζεται με τυρί – ελιές μεζέ κρεάτων ούζο τσικουδιά ή ροφήματα, δημιουργεί ευχάριστη διάθεση και συμβάλει στη σωστή λειτουργία του οργανισμού

ΠΑΞΙΜΑΔΟΦΡΥΓΑΝΙΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ

Κρητική χειροποίητη Παξιμαδοφρυγανιά σταρένια, σικάλεως,κριθαρένια και χαρουπιού!
Νόστιμο, τραγανό έδεσμα,κατάλληλο για όλες τις ώρες.Αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό στο πρωινό ή το δεκατιανό και μπορεί να συνδυαστεί γευστικά τόσο με γλυκές όσο και με αλμυρές γεύσεις. Αγνές, καλοψημένες, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών αποτελούν την ιδανική λύση για όλη την οικογένεια!

ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ

Παραδοσιακά χειροποίητα βουτήματα, ζυμωμένα με αγνά υλικά και...άρωμα Κρήτης! Απολαύστε τα όλες τις ώρες της ημέρας, με τον καφέ, το γάλα ή το τσάι.

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ

Τραγανά αρτοσκευάσματα,ευπρόσδεκτα κάθε ώρα της ημέρας, τα νόστιμα παραδοσιακά κριτσίνια από αγνά υλικά και χωρίς πρόσθετα, είναι μια τέλεια επιλογή για σνακ, αλλά και ως συνοδευτικό για ντιπ, μεζέδες, σούπες και κοκτέιλ!!!
Παραγωγή - Συσκευασία :
Καλυδονία Κισσάμου, Χανιά, Κρήτη Τ.Κ.73006
Τηλ: (+30) 28240 83350-1
φαξ: (+30) 28240 83352
Υποκατάστημα :
Παλαμηδίου 15 Πειραιάς, Αθήνα
Τηλ: 210 4206653, 210 4205662
email: samaria@samaria.com.gr
url: www.samaria.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου