ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΚΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Όραμα μας είναι το Κτήμα Σπυρόπουλου να είναι η πιο πετυχημένη και πιο γνωστή «μικρή» οινοποιητική μονάδα της Πελοποννήσου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να αποτελεί πρότυπο μίμησης για τις βιομηχανίες τροφίμων στην Ελλάδα.
Αξίες μας αποτελούν:
  • H εντιμότητα και η ακεραιότητα
  • Tο πάθος και η δημιουργικότητα σε όλες τις εκφράσεις της δουλειάς μας, αλλά και της ζωής μας
  • O απόλυτος σεβασμός και προστασία του περιβάλλοντος
  • H καινοτομία


Ο Σκοπός – Αποστολή του
Κτήματος Σπυρόπουλου είναι να υπηρετούμε τον τελικό μας πελάτη, προσφέροντάς του προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του, διασφαλίζοντας:
  • Ότι ο πελάτης μας παίρνει πάντοτε απόλυτα ασφαλή προϊόντα, στην καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα.
  • Καινοτομική χρήση της τεχνολογίας σε όλα τα στάδια της δραστηριότητας απο την παραγωγή, μέχρι και το marketing, τις πωλήσεις και τη διοίκηση.
  • Να έχουμε ένα απόλυτα ικανοποιημένο, πιστό, καλά εκπαιδευμένο, καλά αμοιβόμενο και παρακινούμενο προσωπικό, το οποίο εργάζεται κάτω απο συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και υγιεινής.
  • Να επιτύχουμε ανάπτυξη και καταξίωση στις διεθνείς αγορές και όχι μόνο στην ελληνική.
  • Να είμαστε παρόντες και ενεργά συμμετέχοντες στη διαμόρφωση της πολιτικής για το μέλλον του κλάδου του οίνου και των τροφίμων στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Να δημιουργούμε μακροχρόνια αξία προς το προσωπικό, την κοινωνία μέσα στην οποία λειτουργούμε και τους μετόχους.





Το οινοποιείο βρίσκεται στην καρδιά της Αρκαδίας στην πολυάμπελο Μαντινεία, σε υψόμετρο 650 μέτρα, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα τείχη, την αγορά και το θέατρο της αρχαίας πόλης. Σχεδιάστηκε το 1987 από τον καθηγητή της Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ Δρ. Αργύρη Πετρονώτη και οι εργασίες κατασκευής του ξεκίνησαν το 1989.

Πυρήνας του οινοποιείου ο αυστηρός, τυπικός, πέτρινος αρκαδικός πύργος που κυριαρχεί στο μοντέρνο κτίριο και παντρεύει το παλιό με το καινούργιο όπως ακριβώς και το κρασί είναι το πάντρεμα της παράδοσης με τη τεχνολογία. Καταμεσής στους ιδιόκτητους, βιολογικά καλλιεργούμενους αμπελώνες με μοσχοφίλερο, οινοποιούνται εδώ όλα τα λευκά και τα αφρώδη προιόντα μας και εδώ βρίσκονται οι κύριες εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρείας μας
ΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ
Στην περιοχή ΠΟΠ Μαντινείας καλλιεργούμε πάνω από 350 στρέμματα σε υψόμετρο απο 627 μέχρι 655 μέτρων. Οι αμπελώνες μας αυτοί φυτεμένοι κυρίως με Μοσχοφίλερο βρίσκονται σε τρείς διαφορετικές ζώνες. Στην περιοχή Αρτεμησίου, στον ομαδικό αμπελώνα του Ζευγολατιού και στον αμπελώνα του χωριού Αγιωργήτικα.
Στον αμπελώνα του Αρτεμησίου εκτός από Μοσχοφίλερο καλλιεργούμε Syrah,Cabernet sauvignonCabernet francMerlotChardonnay και Sauvignon blanc.
Όλοι οι αμπελώνες μας καλλιεργούνται βιολογικά.

15ο ΧΙΛ. ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ
ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ
22100, ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ - Ν. ΑΡΚΑΔΙΑ

Οινοποιείο Αρχαίας Νεμέας
ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΟΜΒΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΝΕΜΕΑΣ
20500, ΑΡΧΑΙΑ ΝΕΜΕΑ - Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Tηλ.: 2796 061400
FAX: 2796 061406
ΚΝΤ: 693 600 3101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου