ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ -ΠΑΓΩΤΑ ....BONITO

Η παραγωγή παγωτού αποτελεί το σημαντικότερο κλάδο δραστηριότητας της εταιρείας μας. Είμαστε η Νο1 εταιρεία σε εθνικό επίπεδο στην παραγωγή επαγγελματικού παγωτού. Τα κύρια είδη που παράγουμε είναι παγωτίνια, χύμα παγωτό (βάσκες 5 lt), τούρτες, κορμοί, γόνδολες, οικογενειακά παγωτά (περιέκτες 1lt), πολυσυσκευασίες.
Παράλληλα, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα παραγωγής κατεψυγμένου γλυκού όπου τα βασικότερα προϊόντα παραγωγής μας αποτελούν οι πάστες, τα ατομικά είδη γλυκού, οι τούρτες και τα μίνι κεράσματα.
Επιπλέον, η Bonito παρέχει προϊόντα εποχιακά, σιροπιαστά και σοκολατάκια με στόχο να καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία αρτοποιού και ζαχαροπλάστη.

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης από το 1977, διαθέτουμε παραγωγικές εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο, εμπορευόμαστε τα προϊόντα μας σε πάνω από 2.000 σημεία πώλησης και έχουμε αναπτύξει συνεργασίες εμπιστοσύνης με γνωστές αλυσίδες αρτοποιείων, ζαχαροπλαστείων, super market και cash and carry σε Ελλάδα και Κύπρο.     

Οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις αποτελούνται από μονάδες παστερίωσης, ομογενοποίησης, 3 γραμμές παραγωγής, συσκευαστήρια και θαλάμους αποθήκευσης.
Παγωτό Ανάμικτο με σιρόπι βύσσινο  Παγωτό Κακάο   Παγωτό Βανίλια

Παγωτίνι Ξυλάκι Βανίλια       Παγωτίνι Ξυλάκι Κακάο  Παγωτίνι Ξυλάκι Βανίλια με Καραμελωμένους Ξηρούς Καρπούς Παγωτίνι Σάντουιτς Βανίλια  Παγωτίνι Σάντουιτς Κακάο

ΜΠΟΝΙΤΟ Α.Ε.Β.Ε. http://www.bonito.com.gr/ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Kορυτσάς 2
Ασπρόπυργος - Τ.Κ: 19 300

Τηλ.: 
210-5579851-2
Fax: 210-5573215

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου