ΣΕΛΙΔΕΣ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ...ΤΡΙΚΚΗ

Το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1960 από την Αγροτική Τράπεζα και την Ενωση αγελαδοτροφικών Συν/μών της Δυτικής Θεσσαλίας.
Συστήθηκε στις 16/11/2012 προερχόμενη από μετατροπή της "κοινοπραξίας ενώσεων αγροτικών συνεταιρισμών Τρικάλων - Καρδίτσας ΣΥΝ.Π.Ε." σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 και 19 του Ν. 4015/2011.
Την επωνυμία δανείζεται από την ομηρική ονομασία της πόλης των Τρικάλων, Τρίκκη.
 
Πρωταρχικός στόχος ήταν και παραμένει η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τα πιστοποιητικά ποιότητας και υγιεινής των προϊόντων: ISO 9001-ISO 22000 (HACCP).
 
Eπεξεργάζεται γάλα αποκλειστικά ντόπιο ελληνικό από συνεταιριζόμενους παραγωγούς, το οποίο συλλέγεται καθημερινά από κτηνοτροφικές μονάδες της Δυτ.Θεσσαλίας πιστοποιημένες για τη μη χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών.
 
Κόντρα στην εποχή της αμφισβήτησης του γνήσιου και καλού, η ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε. αντιπαραθέτει όχι μόνον την καλή της φήμη αλλα, …τα ίδια της τα προϊόντα.
 
Τη γαλακτοβιομηχανία της «ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε.» θα τη βρείτε στο 2ο χλμ.της Εθνικής Οδού Τρικάλων- Καρδίτσας στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων.
 
Στεγάζεται σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 6.000 τ.μ οι οποίες μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν: Τμήμα παραλαβής γάλακτος και ποιοτικού ελέγχου. Τμήμα τυροκόμισης, συσκευαστήριο, ψυκτικοί θάλαμοι, τμήμα παραγωγής γιαουρτιού, τμήμα παραγωγής εμφιαλωμένων προϊόντων, τμήμα βιολογικού.
 
Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι ο πλέον σύγχρονος και η λειτουργία του βασίζεται στια πιο εξελιγμένα συστήματα εφαρμογών του κλάδου. 
 
Η μηχανολογική υποδομή και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος παρακολούθησης κρίσιμων παραμέτρων και ασφάλειας τροφίμων, βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα.
 
Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε. είναι ο πρόεδρος της Ένωσης – Αγροτικός Συνεταιρισμός Τρικάλων κ. Αχιλλέας Λιούτας.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε. είναι 5μελές και αποτελείται από τους:
  1. Ιακωβάκη Δημήτριο
  2. Βράντζα Κων/νο
  3. Μαράβα Κων/νο
  4. Ντάκο Στέφα
  5. Τσίγκα Κων/νο
Το Μετοχικό Κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 768.167,40€ και κατανέμεται σε 10.010 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 76,74€ εκάστη.
H ΤΡΙΚΚΗ, συνεπής στην ιστορία της δεν εννοεί να εγκαταλείψει τη σχέση ποιότητας που τη συνδέει άρρηκτα, πάνω από 50 χρόνια, με τους καταναλωτές.
Γι’ αυτό και «σχεδίασε» με πολύ προσοχή και με τη δέουσα επιστημονική προσέγγιση το «Γάλα ημέρας», προσδίδοντας σε αυτό όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που συμπεριλαμβάνει ο όρος: ΦΡΕΣΚΟ !
Το «Γάλα ημέρας» συλλέγεται καθημερινά από τις πλέον σύγχρονες μονάδες της Θεσσαλίας, πιστοποιημένες για τη μη χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών.
Λίγο μετά το άρμεγμα θα μεταφερθεί στο Εργοστάσιο της ΤΡΙΚΚΗ και μέσα από τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου θα παστεριωθεί, ομογενοποιηθεί, ώστε να πάρει το δρόμο  προς τα σημεία διανομής και από κει, να καταλήξει στο ποτήρι σας ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ, ολόφρεσκο και πλούσιο σε διατροφική αξία.
Η αδιαμφισβήτητη θρεπτικότητα του ΦΡΕΣΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ διατηρεί το πάθος μας για προϊόντα όπως αυτό που φέρει τον τίτλο: «Γάλα ημέρας».
 Ένα γάλα τόσο φρέσκο, που…πιο φρέσκο, δεν γίνεται 
Αν για κάποιο λόγο το Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων ΤΡΙΚΚΗ Α.Ε. «πέρασε στην  ιστορία»  αυτός δεν είναι άλλος, από το Γάλα της.
Όλη η ποσότητα του γάλακτος (36 περίπου τόνοι ημερησίως) προέρχεται από επιλεγμένες Θεσσαλικές κτηνοτροφικές μονάδες όπου τα ζώα τους ταϊζονται με μη μεταλλαγμένες τροφές και εκ των οποίων η πιο απομακρυσμένη απέχει μόλις 40 χλμ. από το Εργοστάσιο της ΤΡΙΚΚΗ, με  ότι καλό συνεπάγεται από αυτό. 
Η Συνεταιριστική μας Γαλακτοβιομηχανία, είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας για μη χρήση γενετικά τροποποιημένων ζωοτροφών από τους συνεργαζόμενους παραγωγούς αγελαδινού γάλακτος στο σύνολό τους.
 
Το Φρέσκο γάλα μας (πλήρες και ελαφρύ) διατίθεται στη χάρτινη συσκευασία  του ενός και του μισού λίτρου, καθώς και σε ασκούς των πέντε και δέκα λίτρων αντίστοιχα.
 
Στην αριστερή εικόνα φαίνεται το φρέσκο γάλα ΤΡΙΚΚΗ με λιπαρά έως 3,5%.




Το ξυνόγαλα, είναι ένα προϊόν που ταυτίστηκε απόλυτα με τη ζωή της υπαίθρου.
 
Πέρασε στην παράδοση ως ένα δροσιστικό προϊόν γάλακτος που λαμβάνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
 
Παράγεται από φρέσκο γάλα αγελάδας.
 
Οι ευεργετικές του ιδιότητες εστιάζονται στη βελτίωση του πεπτικού συστήματος καθώς και στην καλή λειτουργία του εντέρου.
 
Διατίθεται σε χάρτινη συσκευασία των 500 ml.




2ο Χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας  http://www.trikki.com.gr/
Τηλ: 24310 71130
Φαξ: 24310 39039
Email: sales@trikki.com.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου