ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ


ΠΡΟΦΙΛ
Η εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ "TAURUS" Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1989 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή χαρτιού υγείας, χαρτοπετσέτας και διαφόρων ειδών χάρτου, (επαγγελματικών και οικιακών).
Το εργοστάσιο της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι και η έδρα της εταιρίας, είναι εξοπλισμένο με τα καλύτερα και πιο σύγχρονα μηχανήματα, που διασφαλίζουν άριστες προδιαγραφές παραγωγής, σύμφωνες με τα διεθνή standards.
Ένα μεγάλο επιτελείο από έμπειρους μηχανικούς, τεχνικούς και ικανό προσωπικό εργάζεται με στόχο πάντοτε την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας, συνδυάζοντας την ποιότητα με το χαμηλό κόστος.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ "TAURUS" Α.Β.Ε.Ε., διαθέτει υποκατάστημα στο Περιστέρι, στην Αθήνα, το οποίο είναι υπεύθυνο για τις πωλήσεις στη Νότιο Ελλάδα.
Η πολυετής εμπειρία και η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει στην αγορά, η προσήλωση στην ποιότητα και η άψογη εξυπηρέτηση, εδραίωσαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΪΑ "TAURUS" Α.Β.Ε.Ε., ως μία από τις καλύτερες εταιρίες του κλάδου, εξασφαλίζοντας της μια συνεχή ανοδική πορεία.Μια πορεία με οδηγό πάντα την ολόπλευρη ικανοποίηση του πελάτη, όπως συνοψίζεται και στη βασική αρχή της εταιρίας: " Ο πελάτης αξίζει το καλύτερο! "http://www.taurussa.gr/
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣΟΦΟΚΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 24 546 28 ΜΕΝΕΜΕΝΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΛΛΑΔΑ... 30 (2310)758.978--- 757.178

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου