ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΧΥΜΟΙ ΧΙΟΥ


Μανταρινάδα

Μια ακόμη δροσιστική πρόταση από τη Χίο. Φρουτοποτά Κάμπος Χίου. Με την ιδιαίτερη γεύση και το άρωμα από εσπεριδοειδή Χίου, αποτελούν ιδανικό ποτό για μια μοναδικά δροσιστική εμπειρία, οποιαδήποτε στιγμή. Χωρίς την παραμικρή προσθήκη συντηρητικών ή χρωστικών, και με τη σφραγίδα μιας από τις καλύτερες ποικιλίες εσπεριδοειδών στον κόσμο.
Αναζητήστε τα αποκλειστικά στα ψυγεία για να φροντίσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με μια γεύση παραδοσιακού φρουτοποτού που δεν έχουν ξαναδοκιμάσει.
Αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει η γενναιόδωρη γη της Χίου επιλέγοντας μεταξύ 4 υπέροχων γεύσεων.
Πορτοκαλάδα
Μια ακόμη δροσιστική πρόταση από τη Χίο. Φρουτοποτά Κάμπος Χίου. Με την ιδιαίτερη γεύση και το άρωμα από εσπεριδοειδή Χίου, αποτελούν ιδανικό ποτό για μια μοναδικά δροσιστική εμπειρία, οποιαδήποτε στιγμή. Χωρίς την παραμικρή προσθήκη συντηρητικών ή χρωστικών, και με τη σφραγίδα μιας από τις καλύτερες ποικιλίες εσπεριδοειδών στον κόσμο.
Αναζητήστε τα αποκλειστικά στα ψυγεία για να φροντίσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με μια γεύση παραδοσιακού φρουτοποτού που δεν έχουν ξαναδοκιμάσει.
Αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει η γενναιόδωρη γη της Χίου επιλέγοντας μεταξύ 4 υπέροχων γεύσεων.
Μανταρίνι - Σαγκουίνι
Μια ακόμη δροσιστική πρόταση από τη Χίο. Φρουτοποτά Κάμπος Χίου. Με την ιδιαίτερη γεύση και το άρωμα από εσπεριδοειδή Χίου, αποτελούν ιδανικό ποτό για μια μοναδικά δροσιστική εμπειρία, οποιαδήποτε στιγμή. Χωρίς την παραμικρή προσθήκη συντηρητικών ή χρωστικών, και με τη σφραγίδα μιας από τις καλύτερες ποικιλίες εσπεριδοειδών στον κόσμο.
 Αναζητήστε τα αποκλειστικά στα ψυγεία για να φροντίσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με μια γεύση παραδοσιακού φρουτοποτού που δεν έχουν ξαναδοκιμάσει.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 34, ΚΑΜΠΟΣ ΧΙΟΥ 82100
TΗΛΕΦΩΝΟ:  +30 22710 21117
FAX: +30 22710 82230
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.chiosfruits.com














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου