ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣΗ παραγωγή τυριού από την οικογένεια Καρούσου (Κεφαλλονίτες στην καταγωγή) ξεκινά από πολύ παλιά. Μετά από 3 γενιές τυροκομικής παράδοσης, τη διεύθυνση της επιχείρησης αναλαμβάνει ο Σταύρος Καρούσος, ο οποίος με μεράκι την εκσυγχρονίζει το 2003 και μετατρέπει το παραδοσιακό τυροκομείο σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων. Στην πρότυπη αυτή τυροκομική μονάδα η οικογένεια Καρούσου εφαρμόζοντας τη γνώση, την πείρα και τα μυστικά της προηγούμενης γενιάς σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία κατάφερε και δημιούργησε μια σειρά ποιοτικών σκληρών τυριών μοναδικών σε γεύση, τα οποία δικαίως απέσπασαν το χρυσό βραβείο γεύσης.

Η επιχείρηση εφαρμόζει τα πιστοποιημένα συστήματα διασφάλισης ποιότητας HACCP και ISO, έτσι ώστε τα προϊόντα της να πληρούν τις προδιαγραφές της ελληνικής νομοθεσίας και όλους τους όρους που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Κοινότητα.
Τα είδη τυριού που παράγονται στην επιχείρηση, αποκλειστικά από πρόβειο γάλα ζώων ελεύθερης βοσκής της περιοχής, είναι: κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π. Αμφιλοχίας,  γραβιέρα Αμφιλοχίας, πεκορίνο Αμφιλοχίας.ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:     www.karousoss.gr
E-MAIL:      stavroskarousos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου