ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Άνασσα: βασιλικά βότανα

Της ελληνικής γης της αρμόζει ο τίτλος της “Άνασσας”, της βασίλισσας, γιατί έχει εξαίσιες γεύσεις και σπάνια αρώματα», πιστεύουν οι δυο δημιουργοί της Anassa Organics. Έχοντας παραιτηθεί από τις προηγούμενες δουλειές τους, η Γιάννα Ματθαίου και η Αφροδίτη Φλώρου, επέλεξαν να αλλάξουν τελείως προσανατολισμό, να ασχοληθούν με τα ελληνικά προϊόντα και, πλέον, προσφέρουν στην αγορά εξαιρετικής ποιότητας αρωματικά φυτά για ροφήματα σε καλόγουστες συσκευασίες.
Το παιχνιδιάρικο κουτάκι περιέχει, εκτός από τα αρωματικά, τα βοηθητικά για την παρασκευή ενός σωστού τσαγιού: φιλτράκια και ξυλάκια. Το κουτάκι ευωδιάζει, όπως ευωδιάζει και ο τόπος, μετά από 5 λεπτά συγκατοίκησης των υλικών με το ζεστό νερό.
Για τα τσάγια της Anassa επελέγησαν 15 αρωματικά φυτά: τσάι του βουνού, βέρβενα, μέντα, αγιοτριαντάφυλλο, χαμομήλι, λουίζα και πολλά ακόμη. Όλα βιολογικά, όλα αυστηρά ελεγμένα. Επιστημονική ομάδα από το ΑΠΘ ανέλαβε τη μελέτη που έδωσε την κατεύθυνση στην εταιρία σχετικά με τη δημιουργία των μιγμάτων και την ανεύρεση της καλύτερης ποιοτικά πρώτης ύλης. Οι πρώτες ύλες είναι όλες πιστοποιημένες, όπως και το τελικό προϊόν, ενώ και τα υλικά συσκευασίας (φίλτρα, σακουλάκια, ξυλάκια) διαθέτουν πιστοποίηση καταλληλότητας για χρήση σε τρόφιμα.
Η μέντα και τα μίγματα Pure Defence και Pure Hapiness της Anassa Organics απέσπασαν διακρίσεις σε έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς παγκοσμίως, τον “Great Taste 2014”.
Η εταιρία σημειώνει μόνο έναν χρόνο ζωής και ήδη εξάγει σε Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο και Δανία. Έχοντας κατακτήσει το χρυσό βραβείο στα European Design Awards και το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, οι δυο βασίλισσες των βοτάνων έχουν κάθε λόγο να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.
 Περισσότερα εδώ: anassaorganics.com
ΠΗΓΗ http://www.bostanistas.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου