ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Σε παραδοσιακές συνταγές τα προϊόντα της Selesia greeen

Μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά, η Selesia greeen είναι σε θέση να διαθέσει τα ελληνικά προϊόντα της υψηλής θρεπτικής αξίας και ποιότητας, σε παραδοσιακές συνταγές και γεύσεις της Ελληνικής Μεσογειακής Δίαιτας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «όραμα της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και διάδοση μιας διατροφικής κουλτούρας, που να είναι στενά συνδεδεμένη με την Ελληνική Μεσογειακή Διατροφή.

Δώστε τη δυνατότητα  στους ανθρώπους που επισκέπτονται την Ελλάδα,  μαζί με τις αναμνήσεις να πάρουν μαζί τους προϊόντα σε γεύσεις, που ξεχωρίζουν.

Για τον λόγο αυτό, τα προϊόντα της εταιρείας μας υποστηρίζονται από κατάλληλα φιλοτεχνημένες συσκευασίες δώρου και φυλλάδια (στα Αγγλικά, Γαλλικά , Γερμανικά και Ρωσικά), ώστε να προσφέρονται στους επισκέπτες ως «ελληνικό παραδοσιακό προϊόν υψηλής ποιότητας». Στόχος μας είναι, μέσα από επιλεγμένες ενέργειες, να προβάλλεται η καλή πλευρά της Ελλάδας στο εσωτερικό και το εξωτερικό».

ΠΗΓΗ http://www.agronews.gr/diatrofi-agrotourismos/tautotita-proiodon/arthro/117273/se-paradosiakes-sudages-ta-proioda-tis-selesia-greeen/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου